Uslovi korišćenja

1.Agencija „Apartment in Belgrade“ vrši izdavanje apartmana isključivo na dnevnom nivou.
2.Gosti vrše plaćanje pri dolasku i preuzimanju ključeva, jedini način plaćanja je gotovinski u dinarskoj protiv vrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan plaćanja.
3.U koliko gost rezerviše apartman na 10 ili više noći , dužan je da uplati depozit u visini od 20% od ukupne cene aranžmana.
4.U slučaju otkazivanja rezervacije gost je dužan da nas obavesti minimum 24h pre dolaska bez nadoknade.U slučaju rezervacije koja podleže depozitu (duze od 10 noći) , potrebno je da nas gost obavesti 72h pre dolaska.U koliko nas gost ne obavesti u navedenom vremenu , depozit zadržava agencija „Apartment in Belgrade“.
5.Vreme ulaska u apartman je od 14h, a vreme napuštanja apartmana je do 12h, uz preuzimanje ključeva.
6.Gosti u toku boravka moraju poštovati kućni red,odnosno ne smeju praviti buku ili uznemiravati ostale stanare na bilo koji način.Vreme kućnog reda je od 14h do 17h i od 22h do 09h.
7.Pri izlasku iz apartmana gost je dužan da ostavi apartman i sve što se u njemu nalazi u stanju u kom je i zatekao pri ulasku u apartman.U slučaju napravljene štete gost snosi troškove (SVAKI APARTMAN IMA ISTAKNUT CENOVNIK U SLUČAJU NANETE ŠTETE).
8.Za vredne i dragocene stvari koje gost poseduje agencija „Apartment in Belgrade“ ne može garantovati , zato ih morate nositi sa sobom.
9.U slučaju da dodje do nepredvidjenih problema tehnicke prirode zbog kojih gost ne može boraviti u željenom apartmanu, „Apartment in Belgrade“ će obezbediti adekvatnu zamenu na sličnoj lokaciji kako bi lagodno i nesmetano nastavili svoj boravak u Beogradu.

Agencija „Apartment in Belgrade

Leave a Comment